Speel jij als veelzijdig calculator/ werkvoorbereider 
de centrale rol in ons mooie bouwbedrijf?

(24 tot 32 uur in de week – uren en dagen in overleg)

Als calculator/werkvoorbereider kun je natuurlijk overal aan de slag, maar misschien ben je nu wel toe aan een fijne werkplek in een kleinschalige omgeving. Bijvoorbeeld bij Bouwbedrijf Vrouwe in Assendelft. Bij ons ben je niet zomaar een schakel in het grote geheel. Nee, in ons kleine familiebedrijf, waar we met leuke mensen mooie dingen maken, krijg jij de kans om een centrale rol te spelen. Laten we vooral eens kennismaken!

Dit ga je doen

Bij Bouwbedrijf Vrouwe weet je zeker dat je werk afwisselend is. Je werkt nauw samen met eigenaar Peter die je alle ruimte geeft als jij laat zien wat je waard bent. Je ondersteunt hem met gedegen en gedetailleerde calculaties, in de werkvoorbereiding en bij de inkoop. Kan een project van start? Dan stort je je op de planning. Dit doe je samen met de timmermannen op de bouw en in overleg met leveranciers en onderaannemers. Als man/vrouw van de details controleer je de werktekeningen en maak je de werkinstructies. En natuurlijk hou je de deadlines in de gaten.

Goed om te weten: bij ons is geen dag hetzelfde. En dat bedoelen we ook zo. Was je ’s ochtends van plan om ’s middags aan de calculaties te werken, met één telefoontje kan het zomaar zijn dat je direct naar de bouwplaats moet. Als zulke last minute-uitdagingen geen probleem voor je zijn, en als je zelf goed weet welke taak direct moet en welke kan wachten, dan zit je goed bij ons. 

Dit ben jij

Ga jij bij ons van start als calculator/werkvoorbereider? Dan maak je meteen deel uit van ons team en hou je contact met klanten, collega’s en partijen waarmee we samenwerken. Goede communicatie staat voorop. Belangrijk is dan ook dat je een toegankelijke persoonlijkheid bent en dat je je goed kunt aanpassen of kunt verplaatsen in de ander. 

Omdat je de link tussen voorbereiding en uitvoering bent, is het belangrijk dat je weet hoe het er op de bouwplaats aan toegaat. Dat je de taal spreekt van de praktijk en het leuk vindt om hier onderdeel van te zijn, spreekt voor zich. Feeling en affiniteit met de werkvloer buiten is een must. 

Dit zoeken we ook

  • Je hebt een afgeronde opleiding mbo/hbo bouwkunde (of aantoonbare werkervaring)
  • Je hebt een brede interesse in het bouwvak en liefst enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider/calculator.
  • Je kunt werken met Vakware (Admicom) en de Office-pakketten. (Wat Vakware betreft kunnen we je bijscholen.)
  • Je bent nauwkeurig en serieus, maar houdt ook van een geintje op zijn tijd.
  • Je hebt een rijbewijs.

Dit zijn wij

Met meer dan 100 jaar aan ervaring is Bouwbedrijf Vrouwe niet meer weg te denken in de Zaanstreek. We staan bekend om de bouw van vrijstaande woningen en villa’s, maar we doen ook kleinere verbouwingen en woningrenovaties. Als bouwbedrijf gaan we met onze tijd mee: steeds vaker zetten klanten ons in voor de verduurzaming van hun woningen.

Dit bieden we je

  • Een afwisselende functie bij een prettig familiebedrijf
  • Salaris op basis van leeftijd en ervaring (marktconform en volgens bouw-cao)
  • Leuk team

Meer weten? Solliciteren?

Zie jij het wel zitten om als calculator/werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Vrouwe aan de slag te gaan? Of wil je meer weten?
Neem dan meteen contact met ons op, ook als je twijfelt of je past bij ons profiel.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.