Wij bouwen graag voor u

De nieuwbouw van een woning, de restauratie van een monumentaal pand, de aanbouw van een garage, de opbouw van een dakkapel, de realisatie van een bedrijfspand. Bij Bouwbedrijf Vrouwe verstaan we het bouwvak in de breedste zin van het woord. Waarmee mogen we u helpen

Woningbouw: een nieuwbouwwoning naar wens

Een huis laten bouwen, dat doe je meestal maar één keer in je leven. Bij Bouwbedrijf Vrouwe realiseren we ons hoe belangrijk zo’n project voor u is. Daarom trekken we samen met u op, om er precies die woning van te maken die u voor ogen staat. Uw budget beschouwen we daarbij niet als beperking maar als uitgangspunt. We denken met u mee en zoeken naar passende oplossingen. Stap voor stap werken we samen met u naar het eindresultaat. Een bewezen werkwijze die de woningbouwspecialisten van Bouwbedrijf Vrouwe graag voor uw nieuwbouwwoning toepassen.
Leg ons vrijblijvend uw bouwplannen voor.

Verbouwen: onze volle aandacht voor uw project

Een grotere woonkamer, de aanbouw van een garage of serre, een totale dakrenovatie of het plaatsen van een dakkapel – geen verbouwing of de mensen van Bouwbedrijf Vrouwe voeren deze met de grootst mogelijke aandacht voor u uit. Want een verbouwing is geen bijzaak maar hoofdzaak voor u, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom denken we met u mee en helpen we onaangename verrassingen te voorkomen, net zoals we dat bij nieuwbouwprojecten doen. Maak kennis met onze verbouwingsexpertise. En laat uw verbouwplannen gerust eens beoordelen en doorrekenen.

Onderhoud en renovatie: uw keuze voor kwaliteit en ervaring

Het herstellen van kozijnen, het vervangen van waterborden, windveren of goten, het aanbrengen van isolatie, het renoveren van het dak – geen onderhouds- of renovatieproject of de mensen van Bouwbedrijf Vrouwe hebben er ervaring mee. We werken professioneel: conform opdracht, op tijd en binnen budget. Precies zoals we dat van tevoren met u hebben afgesproken.  Ontdek wat we voor u in onderhoud en renovatie kunnen betekenen.

Restauratie: een vak apart

Wilt u uw pand in oude luister herstellen? Moet alles tot in de details worden teruggebracht? Laat de restauratie over aan de kennis en kunde van echte vaklieden. De mensen van Bouwbedrijf Vrouwe kunnen bogen op een ruime ervaring, bijvoorbeeld in de restauratie van (Zaanse) woningen. Nodig ons vrijblijvend uit om uw restauratieplannen met ons door te nemen.

Utiliteitsbouw: ontwikkeling en realisatie van uw bedrijfspand

De moderne onderneming kan niet zonder modern bedrijfsgebouw. Uw klanten willen immers bevestigd worden in hun keuze voor kwaliteit, uw medewerkers willen plezierig werken en zelf wilt u graag een praktisch gebouw dat weinig onderhoud met zich meebrengt. Bouwbedrijf Vrouwe bouwt niet alleen, maar helpt u ook met de voorbereiding en het ontwerp van de nieuwbouw, verbouw, renovatie of uitbreiding van uw bedrijfspand. Wij denken met u mee: van idee tot schetsplan, van definitief ontwerp tot en met de oplevering. In alle stappen van ontwikkeling tot realisatie trekken we samen met u op en houden we de verhouding tussen prijs en kwaliteit scherp in de gaten. En wat voor plannen heeft u met uw bedrijfsgebouw? Bespreek ze met ons.

Nieuwbouw en verbouw voor vereniging of stichting

Bouwbedrijf Vrouwe is voor vele verenigingen of stichtingen in de Zaanstreek de vertrouwenspartner bij de realisatie van hun nieuwbouw-, verbouw-, onderhouds- en renovatieplannen. Omdat budgetten doorgaans beperkt zijn, zoeken wij graag samen met u naar verschillende mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld denkbaar dat uw leden en vrijwilligers ons helpen bij de totstandkoming van het project. Wij waarderen hun werk ten zeerste en kunnen u zo een scherpe offerte aanbieden.

Werk waar we trots op zijn

Bij Bouwbedrijf Vrouwe bouwen we alsof we voor onszelf bouwen. We leveren alleen op als we er voor de volle honderd procent achterstaan. Kijk eens in onze selectie van projecten waar we meer dan trots op zijn.