BouwbedrijfVrouwe-pand
De zekerheden van
Bouwbedrijf Vrouwe

Altijd een eerlijk advies als uitgangspunt

Bij Bouwbedrijf Vrouwe geloven we niet in de harde verkoop. Ons uitgangspunt: een vrijblijvend gesprek waarin we luisteren naar uw wensen en bouwplannen, en een eerlijk en persoonlijk advies geven. Zonder kosten, zonder verplichtingen.

Altijd een advies op basis van ervaring en kennis

Met ruim honderd jaar bouwervaring is er geen terrein waarop we niet thuis zijn. We combineren de kracht van ervaring met de actuele kennis over nieuwe ontwikkelingen. Zo kennen thema’s als duurzaam bouwen en zelfbouw geen geheimen voor ons.

Zo helder en compleet als een offerte maar zijn kan

We vertalen uw bouwwensen altijd naar een complete en heldere offerte. We komen met een eerlijke prijs: een scherpe offerte waarin alles is opgenomen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Eigen personeel: de zekerheid van kwaliteit

Bouwbedrijf Vrouwe werkt met eigen personeel en vaste onderaannemers. Zo houden wij altijd zelf de kwaliteit in de hand. Wel zo prettig voor u: er komen niet telkens onbekenden bij u over de vloer.

Nieuwbouw, verbouw, onderhoud: van alle markten thuis

De bouwers van Bouwbedrijf Vrouwe beheersen het bouwvak in de breedste zin van het woord. Van nieuwbouw tot verbouw, van onderhoud tot renovatie, van woningbouw tot utiliteitsbouw. Zo kunt u altijd bij ons terecht.

U houdt altijd grip op het bouwproject

Mogen we voor u bouwen? Dan trekken we altijd samen met u op. Van ontwerp tot oplevering stemmen we alles met u af. Zo houdt u de volledige controle. Meerwerk? Dat bespreken we eerst met u. En heeft u na de oplevering nog vragen? We zijn er voor u!

100% gericht op samenwerking

Bij Bouwbedrijf Vrouwe zijn we uiterst flexibel. Heeft u zelf een bepaalde architect, leverancier of onderaannemer in gedachten? Geen probleem. Wij richten ons altijd op een succesvolle samenwerking. Uiteraard kunnen we u ook volledig ontzorgen. Aan u de keus!

Duurzaamheid als vanzelfsprekendheid

Bouwbedrijf Vrouwe bouwt duurzaam. Niet omdat het moet, maar omdat we het belang ervan onderschrijven. We wijzen u graag op alle mogelijkheden van energiebesparing en -opwekking, werken met duurzame materialen en scheiden ons afval. En dat vragen we ook van onze leveranciers en onderaannemers.

Uiterst ervaren in zelfbouw

Hoewel zelfbouw nu de trend is, bouwt Bouwbedrijf Vrouwe al jaren voor opdrachtgevers die hun eigen kavel willen laten bebouwen. Heeft u zelfbouwplannen? Laat ons u adviseren en helpen uw maatwerkpand te realiseren. Uw wensen staan centraal – ook als het gaat om de keuze van architect, leveranciers en onderaannemers. Wij maken graag deel uit van uw zelfbouwteam.